El govern es reuneix amb el conseller d’Educació per reclamar places i construccions pendents

  0
  28

  L’Alcalde de Badalona, Álex Pastor i el regidor d’Educació, Jordi Subirana, s’han reunit aquest matí a Barcelona a la seu de la Conselleria d’Educació amb el conseller Josep Bargalló, la directora territorial de Barcelona Comarques; Montserrat Domingo i el director general de Centres Públics, Josep González Cambray, per tractar sobre la planificació educativa per al curs vinent i repassar la situació de les construccions d’edificis escolars a Badalona que continuen pendents.

  En la reunió, l’alcalde de Badalona ha reiterat al departament d’Educació la necessitat d’incrementar el nombre de places per al pròxim curs escolar i poder atendre les necessitats de la ciutat tant pel que fa a educació primària com secundària, així com de redoblar esforços en plans educatius entorn del territori per reduir l’elevat absentisme escolar en algunes zones de Badalona.

  Pel que fa als equipaments i infraestructures, els responsables municipals han informat que durant els propers dies tindrà lloc un Ple urgent extraordinari de l’Ajuntament de Badalona per portar la cessió del solar per a la construcció de l’Institut Ventura Gassol del barri de Montigalà. En el cas dels nous edificis de l’Escola Ventós Mir i Badalona Port, els tràmits administratius avancen, i pel que fa al futur institut de la Riera s’està a l’espera de poder tancar la cessió definitiva dels terrenys. En referència a l’escola Montigalà, des de la conselleria s’ha traslladat el compromís de garantir i consolidar la continuïtat del projecte educatiu.

  En finalitzar aquesta reunió, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, s’ha compromès a mantenir una nova trobada per tal de fer seguiment i treballar en la resolució de totes les qüestions pendents

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí