El govern municipal anuncia la construcció d’una nova comissaria de la Guàrdia Urbana a Sant Roc

  0
  36

  El govern municipal de Badalona ha iniciat els tràmits per a redactar el projecte de construcció d’una nova comissaria de la Guàrdia Urbana al barri de Sant Roc. El nou edifici s’emplaçarà on estava l’antiga caserna dels bombers, a l’avinguda Marqués de Montroig, i servirà per donar cobertura a la zona sud de la ciutat. L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que aquesta nova comissaria tindrà un espai reservat per als Mossos d’Esquadra i els altres cossos de seguretat presents a la ciutat i ha apuntat que la voluntat del govern municipal és que pugui ser una realitat abans que acabi aquest mandat.

  Garcia Albiol també ha anunciat que, abans que finalitzi aquest any, l’Ajuntament de Badalona obrirà una nova convocatòria per cobrir 20 places de nova creació d’agent de la Guàrdia Urbana de Badalona. Aquestes noves places se sumen als més de 30 agents que sortiran en les pròximes setmanes de l’escola de policia i a les 19 places de mobilitat interadmistrativa que estan actualment en procés de selecció.

  Aquests anuncis s’han realitzat en l’atenció als mitjans posterior a la Junta de Seguretat Local de Badalona celebrada al Centre Cívic Torre de Mena del barri de Llefià ahir, 6 de juliol. La Junta ha estat presidida per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i ha comptat amb la participació del conseller d’Interior, Miquel Buch; de la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, i dels màxims responsables de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i del Cos Nacional de Policia d’aquesta ciutat, així com de la Guàrdia Civil i els Bombers de la Generalitat.

  Durant la trobada, el conseller d’Interior Miquel Buch ha confirmat que atendrà la petició que durant les darreres setmanes li ha traslladat l’alcalde Garcia Albiol i ha anunciat que es destinaran més efectius de Mossos d’Esquadra a Badalona tan bon punt surtin de l’acadèmia a finals del mes de juliol.

  Pel que fa als indicadors de delinqüència, durant la Junta Local s’ha explicat que els fets delictius a Badalona s’han reduït un 4,4% durant el darrer any, mentre que les detencions han pujat un 9%. Aquestes dades indiquen que les xifres referents a la seguretat ciutadana a Badalona són millors que les de la resta de ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de la mitjana de Catalunya.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí