El govern municipal presenta el projecte de construcció d’un poliesportiu al Manresà

  0
  65

  El govern municipal ha presentat davant el veïnat, el projecte de construcció un nou pavelló poliesportiu al barri del Manresà, amb l’objectiu d’albergar esports minoritaris, i la celebració d’esdeveniments amb un aforament de 1.500 persones.

  El nou pavelló projectat al barri Manresà estarà emplaçat en un solar que limita amb els carrers Occitània (nord), Murillo (est) i amb la carretera de Tiana (oest). El disseny preveu la construcció d’una instal·lació molt polivalent que permetria albergar alhora la pràctica d’esports minoritaris i la celebració d’esdeveniments esportius amb un aforament d’unes 1.500 persones. Per aconseguir aquestes característiques, el nou pavelló disposaria de dues pistes paral•leles separades per una grada mòbil que es pogués configurar a una banda o l’altra de l’edifici en funció de la competició que es celebrés en cada moment.

  El projecte inclou també la construcció dins del pavelló de sales de diverses mides, vestidors, serveis, un magatzem i una zona de gimnàs. Per permetre un bon accés a la nova instal·lació, es proposa també construir un aparcament subterrani amb una capacitat de 219 places.

  L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Àlex Passar, i un tècnic de l’empresa Engestur, empresa encarrega del disseny d’aquest projecte. Pastor ha destacat que “es tracta d’un projecte necessari. Fa més de deu anys que no es construeix cap instal·lació esportiva a Badalona, fet mostra el dèficit que patim actualment en aquest sentit”. Ara s’obriran un període d’algunes setmanes per tal que els veïns puguin realitzar les seves aportacio

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí