El govern reprèn la urbanització de Mossèn Anton després d’haver-la aturat el 2015

  0
  69
  mossen anton.JPG

  09/03/2017 – El malmès carrer del Centre serà arreglat per valor d'un milió d'euros, una obra que hauria d'haver començat l'estiu de 2015 però va ser posposada i redissenyada.

  El carrer Mossèn Anton, al barri del Centre, és un dels paradigmes negatius de l'estat d'alguns trams de la via pública de Badalona. Un vial la reparació del qual es reclama des de fa anys i que ha aixecat fins i tot debats a les xarxes socials entre govern i oposició. Es va arribar a impulsar una actuació d'urgència no fa ni un any, però els sots s'estenen per tot el carrer i demanen una acció global.

   

  Aquesta setmana l'executiu ha anunciat aquestes obres, que tindrien un cost de l'ordre del milió d'euros. El regidor d'Urbanisme, Oriol Lladó, ha explicat que el projecte es licitarà pròximament de forma que les obres de sanejament i pavimentació d’aquest carrer es podran iniciar en els propers mesos.

   

  Una obra, però, que ja es va preparar a finals del mandat passat i que estava inclosa a l'annex d'inversions que el Partit Popular va pactar amb CiU. De fet, el projecte estava redactat, en dues fases diferenciades, i disposava de pressupost per engegar la primera d'elles. Tot i que estava previst que s'iniciés durant l'estiu de 2015, les obres no es van tirar endavant.

   

  Oriol Lladó ha esclarit que el projecte inicial incloïa diferents fases, i que van voler optimitzar els treballs, així que es va començar a elaborar un pla d'obres nou. El responsable d'Urbanisme recorda que Mossèn Anton és un vial amb alt trànsit de busos i vehicles, i que era òptim haver de tallar-lo diverses vegades. “Tenia sentit fer tot el carrer de cop, i no desviar el trànsit cada X mesos”.