El govern vol crear un consell municipal estable d’arts i cultura

  0
  17
  9 de març de 2015.JPG

  22/01/2018 – El Carme acull el proper dia 27 una jornada amb entitats, institucions, indústria i persones a títol particular.

  El Centre Cultural El Carme acull el proper dissabte 27 de gener, de 9 a 14 hores, una jornada de debat sobre cultura dirigida a totes les entitats, institucions, indústries o persones que hi vulguin participar. La proposta, promoguda per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, es fa amb la voluntat d’obrir un espai participatiu referent a la cultura de Badalona i, a la vegada, servir com a punt de partida per crear un consell participatiu formal i estable de les arts i la cultura a la ciutat.

   

  La jornada, que porta el nom d’Olla cultural, respon la voluntat del govern municipal d’encetar un diàleg ampli i constructiu amb la màxima participació possible per la cultura a Badalona. La trobada pretén ser un espai obert al debat amb un format flexible i adaptable a les propostes dels participant per parlar sobre diversos àmbits de la cultura a la ciutat ja sigui sobre teatre, dansa, música, arts plàstiques, cultura popular i tradicional, lletres, patrimoni o, entre altres, memòria històrica.

   

  Per poder-hi participar cal inscriure’s prèviament a www.badalona.cat, omplint el formulari creat per aquesta ocasió on caldrà posar les dades personals, si es pertany a alguna entitat o associació, l’àmbit de la cultura a que es vol inscriure i, opcionalment, fer una proposta concreta sobre algun tema per poder debatre’l.