El Gran Recapte suma un 40% del voluntariat necessari: 4.000 voluntaris

  0
  76
  La 13a edició del Gran Recapte ja compta amb 4.000 persones voluntàries registrades del total de 10.000 que calen 
  La 13a edició del Gran Recapte ja compta amb 4.000 persones voluntàries registrades del total de 10.000 que calen 

  La 13a edició del Gran Recapte ja compta amb 4.000 persones voluntàries registrades del total de 10.000 que calen per a duu a terme la campanya. Les conseqüències socials de la pandèmia encara son presents, els Bancs dels Aliments atenen a 267 mil persones en aquests moments i la demana d’aliments ha augmentat en un 35%.

  El Gran Recapte necessita persones voluntàries als punts de recollida que puguin explicar a la ciutadania perquè la campanya és imprescindible per a donar resposta a la demanda social d’aliments.

  La relaxació de les mesures anti COVID facilitarà la participació del voluntariat, que estarà present als punts de recollida, els dies 19 i 20 de novembre.  Els voluntaris són la peça clau i l’ànima del  Gran Recapte, i sense ells no seria possible la campanya.

  En torns de 4 hores explicaran als clients dels supermercats com fer la seva donació en les caixes a l’hora de pagar la compra,  els aclariran tots els dubtes i els ajudaran a col·locar l’adhesiu de participació en el panell en forma de banyera que es col·locarà en l’entrada de l’establiment.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí