El Grup La Pau i la Fundació de Futbol Badalona arriben a un acord de patrocini de dues temporades

  0

  La cooperativa de transport sanitari, adaptat i serveis preventius Grup La Pau i la Fundació de Futbol Badalona han segellat un acord de patrocini de dues temporades. La fundació del CF Badalona és la pedrera del club escapulat i el club amb més equips i nens que practiquen futbol a la ciutat. L’acord de col·laboració té una vigència de dues temporades i finalitzarà al juny de 2023.

  L’objectiu d’aquest acord és impulsar la inserció de joves entre els 4 i els 18 anys, amb risc d’exclusió social, en les activitats esportives que es realitzen en la fundació. Durant aquest període, a més de garantir la cobertura sanitària amb unitats de Suport Vital Avançat (SVA), Suport Vital Intermedi (SVI), Suport Vital Bàsic (SVB), i retens a peu (2 TES) amb material desfibril·lador (DEA) durant la celebració de totes les activitats esportives, el logotip de Grup La Pau lluirà, també, en els equipaments de tots els esportistes de la Fundació.

  A l’acte de presentació de l’acord han participat el president de la Fundació Futbol Badalona, Josep Asensio, el president del CF Badalona, Miguel A. Sánchez, i el president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro.

  Valoració de l’acord

  Miguel Ángel Sánchez, president CF Badalona: “Arribem a un acord de patrocini amb una de les empreses més importants de la ciutat”.

  Josep Asensio, president FF Badalona: “Amb el Grup La Pau, el Badalona podrà ajudar els nois i les famílies que més ho necessiten. És una col.laboració molt necesàrria per a nosaltres”.

  Vicenç Chicharro, president Grup La Pau: “Ens permet col·laborar en la lluita contra el risc d’exclusió social dels més joves, a través de la pràctica de l’esport i dels seus valors. Fer-ho, a més, de la mà d’una entitat de referència en aquest àmbit, ens garanteix una metodologia molt en concordança amb els valors de la nostra cooperativa”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí