El guitarrista badaloní Pere Soto torna a casa després de la seva malaltia

  0
  peresoto.jpg

  22/03/2013 – L'artista actua avui al Principal (21h) per complir una promesa que va fer quan, fa poc més d'un any, es trobava en un delicat estat de salut.

  Després d'una greu situació de salut que va superar fa poc més d'un any, i encara en període de recuperació, Pere Soto torna a casa per complir amb un concert al Principal, una promesa feta en els seus pitjors moments, quan li feien concerts d'homenatge arreu del món per mirar d´ajudar-lo tant emocionalment com econòmicament.

   

  El guitarrista torna a casa amb el seu trio de gala, Pere Soto Gypsy Trio, formació reconeguda internacionalment. Acompanyat de Josep Traver a la guitarra rítmica i Curro Gálvez al contrabaix, Soto tornarà a sonar avui davant del públic badaloní, al Teatre Principal, a partir de les 21 hores.

   

  Pere Soto és un dels músics badalonins amb més projecció, una gran carrer i un ampli reconeixement. Divulgador del gipsy-jazz i explorador de noves vies musicals, el guitarrista ha produït prop de 700 composicions de jazz originals i que ha publicat mitja dotzena de llibres sobre metodologia de la guitarra.