El I Torneig ‘Ciutat de Badalona’ es disputarà a l’Estadi

  0

  L’Associació de Futbol de Badalona organitzarà el proper dissabte 18 de juny el I Torneig Ciutat de Badalona de futbol base a l’Estadi Municipal de Badalona.

  Una competició amistosa, però que reforça la unió i el lligam social entre els 8 clubs de futbol de la ciutat que integren l’associació- a excepció del CE Seagull – esportiva de la ciutat.

  El primer torneig formatiu de la ciutat serà de categoria benjamí i es disputarà durant tota la jornada matinal, després de finalitzar la competició oficial i les lligues la setmana anterior. L’Estadi serà la primera seu del torneig i cada any s’organitzarà en una instal·lació municipal diferent.

  Tot i que tots els conjunts tenen aquest dret a participar, el FA Young Talent no participarà i, perquè els dos grups siguin parells, el CF Sistrells participarà amb dos conjunts. Tots els equips participaran amb equips benjamins de segon any (9-10 anys), però no podran participar conjunts de categoria Preferent (la màxima divisió a Catalunya i enquè només el Badalona té un conjunt).

  D’aquesta manera es viurà un torneig més competitiu i tant els equips com les famílies gaudiran d’una gran jornada estival i amb un gran ambient a la graderia.

  Aquest primer torneig serà històric a l’Estadi, ja que seran els primers partits de futbol 7 que es disputin al temple badaloní. Habitualment, només es disputen jornades de futbol 11 i s’hauran de fixar les porteries i definir les dimensions del camp de F7.

  CF Sistrells, CF Bufalà, CD Pomar i AE La Salut Pere Gol formaran el grup A i Unificació Llefià CF, CF Sistrells, FF Badalona i CF Lloreda el grup B. El sorteig dels grups es va organitzar durant la darrera sessió de l’Associació, a finals del mes d’abril.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí