El Joc de Badalona arrenca amb el propòsit de registrar rècord de participació

  0
  eljoc.png

  27/04/2013 – Les incripcions del concurs més badaloní es van obrir el passat dilluns; l'acció comença el dia 6 de maig amb grans premis esperant al final del camí.

  Ha anat guanyant notorietat i fama des del 2009 i enguany vol registrar una participació superior als 2.000 concursants. Parlem del Joc de Badalona, una iniciativa impulsada per la cooperativa La Sargantana i que compta amb el treball voluntari, col·laboració i patrocini de moltes personalitats, entitats, empreses i negocis locals.

   

  El Joc de Badalona és un concurs per trobar a la persona que millor coneix la nostra ciutat. Tots els participants registrats rebran, a partir del dia 6 de maig, un total de tres preguntes diàries, fins un total de 54, de temàtiques molt variades, qua hauran de respondre en un termini de 24 hores. La persona que més punts acumuli serà la guanyadora i, en cas d’empat, existeix la Pregunta de desempat, en la què també compta el temps de resposta.

   

  Si el joc ha tingut tant d’èxit i crida l’atenció a més persones cada any és, entre d’altres coses, pels suculents premis. El guanyador s’emporta un viatge a París per a dues persones; però n’hi ha molts més. Des de recompenses tant originals i autòctones com un any de patates Coromines gratis, fins a llibres, sopars o un cap de setmana a Sevilla.

   

  Trampes? No t’has de preocupar. El concurs compta amb una comissió d’experts formada per 15 persones de la ciutat: periodistes, historiadors, activistes… i els guanyadors dels darrers quatre anys. I, sobretot, amb un personatge fictici que plasma l’essència del joc: El Burot, l’encarregat de formular les preguntes i fer la guitza als concursants. Enguany, no obstant, ha estat generós i va regalar durant la diada de Sant Jordi sis comodins que els seus propietaris podran utilitzar en cas de fallar alguna pregunta.

   

  Les inscripcions estan obertes des del passat dilluns i no es tanquen fins el final del joc. Si vols optar als premis, és clar, millor registrar-te abans del dia 6. Tota la informació al web www.eljocdebadalona.cat.