El Joventut accepta el ‘Challenge’ de Lliga Femenina i avança cap a l’elit

  0
  31
  CJB

  La renúncia del Segle XXI a LF Challenge, la nova segona categoria nacional de basquetbol, ha permès el Joventut Femení assolir un nou ascens de categoria, el segon en dos anys.

  Fa un estiu, la Penya va comprar plaça a LF2 i, un any després del debut, el primer equip femení verd-i-negra debutarà a un nivell superior, després de la reestructuració de categories per part de la FEBLa Challenge serà una lliga molt competitiva, amb rivals de tota la Península i que s’apropa, relativament, a Lliga Femenina 1.

  La nova categoria ha tingut el seu impacte en la confecció de la plantilla i serà pràcticament nova, amb una qualitat notable per no haver de patir per la salvació. Assolir objectiu més ambiciosos ja ho determinarà el ritme de la competició.

  L’experiència i la veterania ha estat el guió a seguir per part de la direcció esportiva en les incorporacions. Bona part del grup ja es coneixen del seu passat a Sant Adrià, a on Olga  Ruano (pivot), Cristina Hurtado (aler-pivot) i Mireia Vila (aler) van aconseguir l’ascens a LF1.

  Mariona Teixidó (aler), Blanca Garcia (base) i Dominique Toussaint (escorta) han estat les altres tres incorporacions de l’equip, i Mireia PoyatoMinata Keta, Laia Soler, Marta Oliver i Clara Tapia les cinc renovacions verd-i-negres.

  El conjunt de Willy Abelló debutarà el proper dissabte 18 de setembre al Juan Carlos Navarro de Sant Feliu davant el Barça CBS amb el primer partit de la Lliga Catalana. Una setmana més tard arribarà el debut a la lliga, a la pista del Hierros Díaz Extremadura, dissabte 25 de setembre. L’estrena a l’Olímpic haurà d’esperar a diumenge 3 d’octubre, contra el RACA Granada.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí