El Joventut esbofega contra l’Obradoiro (91-84)

0
    32
    Flash BDN

El Joventut segueix recuperant sensacions però també ha tornat a demostrar que també les pot arribar a perdre. Aquest dissabte, a l’Olímpic, va superar el Monbus Obradoiro amb un nou clínic de Nenad Dimitrijevic (18 punts i 3 assistències) i López -Aróstegui (22 punts i 6 rebots) però l’excés de confiança – va arribar a guanyar de 16 punts al darrer quart – va poder provocar una desfeta inesperada en un partit amb alt-i-baixos.

El partit a l’Olímpic va començar amb un Obradoiro sorprenent el Joventut en atac i en intensitat. Molt més endollat el conjunt gallec al primer quart (15-20) que no pas l’equip de Carles Duran. Tot i això, el binomi Tomic – Bassas i l’aportació de Neno al tram final va suposar el lideratge en el marcador abans de concloure un període inicial més ofensiu que no pas defensiu. Joel Parra amb un fructífer 2+1 sobre la botzina, va sumar un màxim avantatge de cinc punts (30-25).

Aquest marge va augmentar al primer minut del segon període i la diferència a l’electrònic va tenir un nou sostre, amb set punts de distància al marcador (34-27). La Penya va fer un pas endavant  abans del descans, aprofitant les accions de transició, amb Ventura i Dawson estel·lars i reflectint-se al marcador un +8 (41-33). Nenad Dimitrijevic, amb 16 punts en 12 minuts a pista, va agafar el relleu al tram final i amb la seva màgia va començar a trencar el partit i la diferència ja superava els 10 punts de marge al descans (53-41), davant un Obradoiro amb menys botzina que al primer quart.

Al tercer quart, el Joventut va augmentar la diferència fins als 15 punts però aquest marge va fer reaccionar l’Obradoiro (58-51). Tot i això, López-Aróstegui va agafar el relleu encistellador de Neno Dimitrijevic i en tres i no res va recuperar l’avantatge (77-63).

Amb tots els integrants disponibles aportant el seu gra de sorra. A excepció de Parrado, qui no va arribar a participar, els altres 11 jugadors van sumar com a mínim un punt. A mesura que la Penya sumava cistelles i incrementava el seu poder al marcador, encara millorava la seva intensitat i autoestima.

Però, tot i aquesta diferència que va arribar a ser de 16 punts, l’Obradoiro no va llençar la tovallola i a base de triples per part de Robertson i Ozmizrak va apropar-se al marcador amb 2 minuts encara de partit (84-81). La reacció d’un conjunt gallec valent i molt treballador no va culminar en remuntada i el Joventut va poder guanyar gràcies al seu gran treball anterior.