El Joventut inverteix un milió d’euros a l’Olímpic i tornarà a ser seu de concerts

  0
  El portal financer esportiu 2Playbook  desgrana les noves opcions d’explotació del pavelló que té ara mateix el club verd-i-negre

  Recordeu exactament quan va ser el darrer concert que es va organitzar a l’Olímpic? Oi que no? Doncs el Club Joventut Badalona ja hi treballa perquè els esdeveniments no esportius tornin al Palau Municipal d’Esports. Tot i ser una instal·lació municipal, el club verd-i-negre té la gestió de l’Olímpic i aquesta competència serà seva durant un període de 50 anys.

  La notícia de 2PlayBook explica els treballs d’adequació per part del club a l’Olímpic perquè pròximament, quan la situació sanitària així ho permeti, la Penya comenci a planificar noves vies de finançament, més enllà de les esportives. Tot i que l’import dels canvis al pavelló no s’ha concretat amb exactitud, les xifres podrien aproximar-se al milió d’euros. Per executar aquest projecte s’ha comptat amb el suport econòmic del fons Scranton, accionista majoritari del club.

  “Confiem a amortitzar el cost de l’adequació en tres anys i generar ingressos molt importants per al club, no només mitjançant l’organització d’esdeveniments i el lloguer d’espais, sinó també mitjançant els acords de patrocini que esperem signar”, afirma el president Juanan Morales al portal financer.

  En els darrers anys, la presència dels Harlem Globetrotters a l’Olímpic ha estat l’únic esdeveniment esportiu més enllà dels partits de la Penya. De fet, el passat 17 de maig havien de sorprendre amb la seva actuació d’aquest any a Badalona però a causa de la covid-19 es va haver d’ajornar. Més enllà de l’esport, Oasis, The Killers o Bruce Springsteen són alguns dels grups musicals de més renom que han visitat Badalona quan encara hi havia la possibilitat de concretar concerts.

  D’altra banda, la Penya també té al calaix la cerca d’un nou patrocinador per al naming de l’Olímpic i que es revaloritzarà tan bon punt es puguin albergar esdeveniments més enllà dels partits del conjunt verd-i-negra. La bona situació esportiva del club també ajuda que el valor del pavelló es pugui revaloritzar encara més.

  La previsió financera al club per aquesta temporada segons afirma 2PlayBook és d’una facturació de 6 milions d’euros i un superàvit de 300.000 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí