El Joventut SAE aprova un pressupost de 4 milions d’euros i l’entrada de dos nous consellers

  0
  dgl3293 (1).JPG

  29/12/2017 – El Joventut SAE ha presentat el pressupost per a la temporada 2017/2018, que serà de 4.051.825 euros. Juanan Morales ha presidit per primer cop la junta general ordinària d’accionistes, que ha tingut lloc aquest divendres al Pavelló Olímpic.

  29/12/2017 – El Joventut SAE ha presentat el pressupost per a la temporada 2017/2018, que serà de 4.051.825 euros. La xifra suposa un petit increment respecte al pressupost del curs passat, que va ser de 3,9 milions.  Juanan Morales ha presidit per primer cop la junta general ordinària d’accionistes de la Societat Anònima Esportiva, que ha tingut lloc aquest divendres al Pavelló Olímpic.
  Els accionistes han aprovat tots els comptes i també han donat llum verda a l’entrada al consell d’administració de dos nous membres, el badaloní Josep Hilari, vinculat al món comercial i del màrqueting, i Montserrat Escobar, professional de la comunicació i les relacions publiques. Per contra, deixa el consell per motius personals i professionals el president de Divina Pastora Seguros, Armando Nieto, a qui Juanan Morales ha agraït tot el seu suport. 
  En el seu informe als accionistes, entre els que hi havia l’expresident Jordi Villacampa, Juanan Morales ha destacat que la situació econòmica de la societat encara és complicada, sobretot a nivell de tresoreria, però que l’escenari “és molt millor que fa un any”, destacant sobretot la reducció de l’endeutament i l’entrada de nous ingressos, com el que suposarà l’acord de patrocini signat amb l’Ajuntament. En aquest punt Morales ha apuntat la bona sintonia existent amb el consistori i ha deixat la porta oberta perquè s’incorpori al consell. A més, el president verd-i-negre ha volgut posar de relleu que amb tota feina feta en els darrers mesos, per l'actual consell i per l'anterior, ara mateix la SAE està al corrent de pagament amb l’Ajuntament, Hisenda i la Seguretat Social, a més de tot el personal i la plantilla. 
  A nivell esportiu, Juanan Morales ha recordat que la prioritat absoluta és "mantenir la categoria, fonamental també per a l’economia de l’entitat”. Ha admès que amb les actuals xifres del pressupost la Penya es mou “al límit” per poder complir amb aquest objectiu, però ha expressat la seva absoluta confiança en l’actual plantilla. Tanmateix, no ha tancat la porta a fer alguna incorporació si l’escenari esportiu es compliqués.