El júnior de la Penya ja coneix els seus rivals en la fase final de l’Eurolliga

    0
    Junior Penya.jpg

    16/03/2018 – Bayern de Munic, Estrella Roja i Stellazzurra Roma seran els rivals de la Penya a la fase final de l’Eurolliga júnior, que es farà a Belgrad del 17 al 20 de maig.

    16/03/2018 – L’equip júnior del Divina Joventut ja sap quin seran els seus rivals en la final a vuit de l’Eurolliga, que se celebrarà a Belgrad del 17 al 20 de maig. Els de Dani Miret han quedat enquadrats en el grup B, juntament amb el Bayern de Munic, l’Estrella Roja de Belgrad i l’Stellazzurra Roma. A l’altre grup hi haurà el Lietuvos Rytas, el CFBB París, el Real Madrid i el Mega Bemax de Belgrad.

    La Penya s’estrenarà el dijous 17 de maig contra l’Estrella Roja i posteriorment s’enfrontarà a l’Stellazzurra Roma (divendres 18) i al Bayern de Munic (dissabte 19). Els dos primers de cada grup disputaran la gran final, el diumenge 20. El Joventut buscarà repetir l’èxit del 2013, quan va conquerir el títol europeu júnior sota la batuta de Paco Redondo, guanyant el Barça en la final (82-59). José Nogués, ara al primer equip, formava part d’aquell conjunt campió.