El júnior s’acaba imposant al Barça (69 a 60)

0
    27

20/03/2014
    Els verd-i-negres van anar molts minuts per darrere, però es van refer amb una defensa molt sòlida

El júnior del Joventut es va imposar al del Barça en el partit aplaçat corresponent a la jornada 9 de la categoria preferent.
    Els verd-i-negres van haver de treballar molt per desfer-se dels blaugranes, que durant bona part del partit van manar en el marcador.

Sense Real ni Reyes, la rotació exterior verd-i-negre va quedar molt marcada, però els d'Àlex Garcia van fer un sobresforç defensiu, van deixar el Barça clavat a l'últim quart i van estar molt segurs des del tir lliure

El 1r quart va ser, de llarg, el més ofensiu de tots. Les defenses agressives no acabaven d'estar ajustades, i amb els jugadors frescos els dos equips van anotar amb comoditat. Xabi Lopez duia el pes ofensiu de la Penya mentre que pels blaugrana Peno era el que més destacava (23 a 27).

A partir del 2n quart però, el matx es va travar. Els errors defensiu dels locals permetien tirs lliurats al Barça (27 a 34), i tot i el desencert al davant dels dos conjunts, el Joventut es mantenia amb accions de caràcter (35 a 39).

El pas pels vestidors va servir per arreglar el que no sortia bé al darrere, i amb dues bones defenses i 2 contraatacs, els d'Àlex Garcia van empatar el matx (41 a 41) tot i que no es van poder posar per davant.

Llavors va ser el Barça el que va tancar millor el seu cèrcol, i deixant la Penya més de 6 minuts sense anotar, va agafar aire (41 a 50), però dos triples de Costa i Iturria al final de quart ho deixaven tot obert pels últims 10 minuts (49 a 50).

L'últim període va tenir un clar color verd-i-negre. Bauzà es va fer gran sota les dues cistelles, i un triple de Fonollà (veure vídeo), representava la màxima fins el moment (60 a 54).
    Els blaugranes ho van fiar tot a Hakanson, però el temps corria a favor de la Penya, i cada errors dels visitants era castigat des de la línia de tir lliure per tancar el derbi 60 a 69.

Amb aquest triomf el Joventut té 2 partits de marge sobre el Barça quan només queden 3 jornades. Aquest diumenge a les 9h els verd-i-negres miraran de mantenir la bona dinàmica guanyant a la pista del Jac Sants.