El Juvenil s’allunya de la segona posició

0
    56

04/03/2013 – El Juvenil del Badalona va encadenar al camp del Mallorca una segona derrota consecutiva que deixa l'equip amb poques opcions d'arribar a la segona plaça

En dos partits el Juvenil del Badalona es jugava les seves aspiracions en aquest curs. Contra el Girona i el Mallorca, dos rivals directes de la zona noble, els de Robert Cuesta han vist com la possibilitat d'apujar-se a la segona posició s'ha esvaït de manera pràcticament definitiva. Contra ambdós el Juvenil no ha rendit al seu màxim nivell i ha acabat sucumbint.

Dissabte, el Mallorca va saber aprofitar la seva condició de local per dominar a un Badalona que va veure's amb el marcador en contra massa d'hora. Al minut nou, els mallorquins s'avançaven gràcies a un penal. Havent de jugar contra corrent, els badalonins no van saber reaccionar tot i que sí que van evitar que el marcador s'eixamplés, gràcies a un notable treball defensiu. Però en la segona part, els locals sí que van aconseguir trobar la diana de la sentència. Al 57' Brandon feia el 2-0 definitiu que segellava el triomf pels balears.

Amb la derrota el Badalona s'estanca en els 41 punts en sisena posició, a nou punts de l'Espanyol que és segon. En aquesta passada jornada el Barça ja va proclamar-se campió de lliga, tot i que encara resten cinc jornades perquè conclogui la temporada regular.

FITXA TÈCNICA

Mallorca: Tolo; Juan (Héctor 67'), Junior, Carrillo, Pep, Ivan, Marco, Pacheco (Cristeto 45'), Brandon, Páez (Agus 45'), James (Cedric 58')

CF Badalona: Vergara; Rosselló, Jaume, Coll, Puyol, Cáceres (Pau 45'), Garrido (Carlos 54'), Iborra, Jordi (Canelada 73'), Gual, Ángel (Belmonte 67')

Àrbitre: Candel Cabrera

Gols: 1-0, Páez -penal- (minut 9); 2-0, Brandon (minut 57)