El líder afluixa

0
    28

11/11/2014 – Segona derrota consecutiva del Badalonès, en un partit marcat pel desencert  però amb opcions. A dos segons, van robar una pilota però el triple a la desesperada no va entrar.

El Badalonès es va trobar amb una defensa molt tancada al primer quart que va provocar molts errors en tirs a prop de cistella i els primers avantatges dels locals (15-10).

Els problemes en atac van continuar al segon parcial, la defensa seguia incomodant els dimonis  i els triples no entraven (4 de 27 en tot el partit).

Però en 5 minuts el Badalonès va donar la volta al partit amb una zona que va sorprendre el Calafell i que els va permetre córrer. Un parcial de 0-13 de la mà de Verdú i Morales tornava a posar per davant els badalonins.

Fins i tot al tercer quart van obrir una escletxa de 10 punts (30-40), però amb les rotacions es va perdre intensitat i l’avantatge es va esfumar. Amb un 41-42 tot es decidiria a l’últim quart.

A dos minuts pel final el Badalonès guanyava  d’un punt però amb un triple i una pilota perduda, el Calafell va anotar 5 punts consecutius. Un triple de Rafa Morales (va anotar els 4 del seu equip) tornava a acostar el Badalonès 62-59 a 12 segons.

El triple de Xavi Oña no va entrar i Lorente en el rebot posava el 62-61 final a falta de 2 segons. Encara va haver temps per robar una pilota i llençar però el triple a la desesperada de Jordi Giménez no va entrar.

Segona derrota consecutiva del Badalonès, que tot i així segueix al capdavant de la classificació. Dissabte a les 19.30h tenen un partit important contra el Salle Reus, un dels equips més forts en aquest inici de temporada, que amb un partit menys només té una derrota.

Un rival que ha de motivar els dimonis per tornar a guanyar i donar un cop d’efecte al liderat del grup.

El Badalonès B, imparable

A segona catalana, el filial, en canvi, segueix a un gran nivell  i suma la setena victòria a la pista del Sant Cugat.

El Badalonès B va sortir a pel partit des del primer moment. La bona defensa i l’encert en atac va sorprendre el Sant Cugat i van deixar el partit pràcticament sentenciat al primer parcial.

Els locals no van saber aturar les variants tàctiques del Badalonès ni l’encert del rival. Al segon quart, van millorar l’encert i van retallar la diferència fins els 14 punts.

A partir d’aquí, el Sant Cugat va intentar apropar-se al marcador per reduir diferències. Però el Badalonès B va mantenir la mateixa intensitat per seguir controlant el partit amb comoditat.

Armand Solé va fer un molt bon partit en la victòria merescuda dels dimonis.

Al grup 3 segueix el frec a frec entre els filials de la Ubsa i el Badalonès al capdavant de la classificació. El tercer en discòrdia és el Sant Quirze, imbatut amb un partit menys, i que serà el proper rival precisament dels de Quim Solà aquest dissabte a La Plana a les 20.30h, amb el liderat en joc.

La Cultural segueix sense estrenar-se

La Cultural segueix sense guanyar encara cap partit aquesta temporada. Al primer quart del derbi contra el Neus només van anotar dues cistelles i el 16-8 donava els primers avantatges al Neus.

Els problemes en atac van seguir al segon quart i un parcial de 27-10 deixava el partit molt còmode per al Neus fins el 65-35 final.

La Cultural tanca el grup 3 i dissabte a les 18.30h reben el penúltim classificat, el Claret. Una bona oportunitat per intentar sumar la primera victòria de la temporada.