El líder frena el Sant Josep; el Badalonès no aixeca el cap; el Natzaret, nou líder a Tercera

0
    22
    DSC05015.JPG

El VIVE El Masnou fa la guitza al CB Coalci Sant Josep al centre parroquial i obliga al conjunt de Sergi Vives a començar de nou. El líder del grup C-A de Lliga EBA va superar els badalonins per un resultat final de 63 a 70. El partit va arrencar amb un mínim avantatge local (18-17) però un parcial de 17 a 28 al segon temps va capgirar el marcador, gràcies a l'encert dels masnovins en tirs de camp.

A la represa, el Sant Josep li va retornar el cop (23-15) però la victòria no es va poder tancar contra el primer classificat. Will Truss va sumar 16 punts i 8 rebots. Juanico va liderar el triomf del seu equip amb 24 punts, 7 rebots i 27 de valoració.

A Copa Catalunya, el Badalonès de Xavi Riera va patir la tercera ensopegada seguida contra el Reus a La Plana (69-72). Els dimonis van liderar el primer quart per cinc punts d'avantatge (20-15) però l'equip del Baix Camp va capgirar l'electrònic al segon (33-38). Els de Riera van anar a remolc a la represa (45-53) però Marcos Morales va enfortir l'atac de l'equip badaloní però la desfeta no es va poder evitar. Al mateix grup, el Maristes Ademar de Lluís García no acaba de reaccionar i va caure davant l'Esparraguera (59-68). L'Ademar va competir contra l'intractable de la competició amb un parcial inicial de 19 a 10. Aquesta distància es va reduir a quatre punts al tercer quart (35-31) però l'Esparraguera va capgirar el marcador al darrer temps (47-50). Malauradament, la distància no es va poder recuperar i el partit es va tancar amb derrota.

Al grup 2, el Círcol Catòlic de Juli Jiménez va perdre versus Sant Quirze. Tot i això, el Cotonifici van mantenir un avantatge de cinc punts durant els primers dos quarts (15-20; 25-30). Ayuso va iniciar la remuntada del seu equip i la diferència es va escurçar al tercer temps (42-43). Malauradament, Juan va ser el botxí del Círcol als darrers 10 minuts i va sentenciar els de Jiménez (60-65).

A Primera Catalana, la Minguella va superar el Santjoanenc a Casagemes (54-43). El Badalonès B va fregar el triomf contra el Bodegas a Segona (57-58). A Tercera, victòries de Sant Andreu Natzaret, Círcol, Llefià, ABB, Cultural i Sant Josep B versus Maristes B. La Minguella B, va caure i cedeix la primera posició.