El Llefià guanya el derbi amb solvència (0-3)

0
    26

25/05/2015 – La Unificació s’emporta la victòria del Municipal de Lloreda i encara té opcions d’acabar la lliga en tercera posició.

Sense possibilitats de pugnar per l’ascens, el derbi badaloní del grup II de Segona Catalana es va viure amb més tranquil·litat de l’esperada, tenint en compte que tant Lloreda com Llefià es van postular com a candidats a l’ascens durant la primera meitat de la temporada.

El bloc de Jordi Souto encarrilaria el duel de seguida, aconseguint inaugurar el marcador amb un gol matiner anotat per Alejandro Granero (9’). El 0 a 1 es mantindria al Municipal de Lloreda fins a l’inici del segon temps, moment en el qual el Llefià faria un pas quasi definitiu per endur-se el triomf.

Un penal comès per Jordi Rojas li donaria una gran oportunitat als visitants per ampliar distàncies. Israel Medina seria l’encarregat d’executar el xut des dels onze metres, superant l’estirada d’Avellaneda i anotant el 0 a 2 a falta de mitja hora pel final del duel (62’). Quasi al límit de temps reglamentari, el mateix Isra Medina tornaria a aparèixer per tancar el partit amb el definitiu 0 a 3 (87’)

Gràcies al triomf aconseguit en territori ‘enemic’, la Unificació Llefià manté el pols amb els clubs de la zona alta de la classificació. El conjunt de Jordi Souto és sisè amb 56 punts, només tres punts per sota del tercer, el San Juan Atlético Montcada.

El Llefià té assegurada la sisena plaça, però si derrota als vallesans en l’última jornada encara pot aspirar al tercer lloc, sempre que Ripollet i Guineueta també punxin. El Lloreda, per la seva part, ocupa la vuitena posició amb 46 punts i tancarà la lliga entre el desè i el setè lloc.

Cop en la línia de flotació (1-8)

Al grup IV de Tercera Catalana, les bones notícies van brillar per la seva absència pels interessos del CF Bufalà (1-8). Els vermells van encaixar una de les golejades més doloroses de la temporada a mans del Cabrils.

Tot i marcar el 1 a 0 en la primera ocasió del partit (2’), el gol inicial de Xavi Sánchez no seria suficient perquè els badalonins poguessin plantar cara. El Cabrils necessitaria pocs minuts per refer-se, capgirant el marcador amb les dianes de Ricard Canela (17’) i Marc Matamala (19’).

Abans d’arribar a l’equador del matx, el conjunt maresmenc encara ampliaria la seva renda. Canela seria l’encarregat de fer el 1 a 4 (36’) i Alex Palacios (45’) marcaria el quart (45’).

Marxant al descans amb un marcador clarament negatiu (1-4), el Bufalà ho tenia realment complicat per ficar-se dins del duel. Finalment, els homes de Sergio López no podrien refer-se.

Canela encara faria dos gols més (52’ i 58’) i Amador (62’) i Matamala (69’) completarien l’exhibició del Cabrils a Badalona. Després de caure estrepitosament a casa, el Bufalà baixa fins a l’onzè lloc de la classificació (48 punts).