El Lloreda acaba l’any amb un empat

  0
  0_796_1.jpg

  25/12/2013 – El Lloreda no va ser capaç d'acabar amb una victòria el 2013 i va empatar a 0 gols al camp de San Juan de Montcada.

  Els badalonins es van trobar amb un partit molt complicat i molt poc vistós per a l'espectador, i van acabar sumant un empat que els permet mantenir-se a la zona tranquil·la de la classificació.

  Els de Lloreda van saltar al municipal de can Sant Joan amb l'intenció de sumar 3 punts que els acostés a la zona noble de la classificació, però no van trigar en adonar-se del partit que es presentava davant seu. Un Montcada molt tancat i que recorria habitualment a les faltes per trencar la construcció de joc dels visitants.Els locals havien aconseguit treure del partit als visitants, i aquests últims van caure en les seves tentacions i van aplicar un joc molt brusc , on van arribar a veure fins a 2 targetes grogues abans de la mitja part.

  Només un parell d'ocasions clares es van veure en els primers 45 minuts de joc, que van ser un remat entre els 3 pals de Ramón Campoy i una de Nil Encinas, per part dels locals.

  Amb aquest panormana s'arribava a la fi dels primers 45 minuts.

  La represa no va variar la tònica de la primera part, i fins a 2 targetes grogues més i una vermella va treure el senyor David Rodríguez. Aquest fet va impedir que es pogués desenvolupar un bon matx de futbol i tots dos equips van despedir l'any amb un regust amarg.