El Màgic Badalona engega una ruleta d’estiu amb regals molt estiuencs

  0
  55

  Aquesta campanya d’estiu el Centre Comercial aposta per vincular-se al litoral de Badalona

  Coincidint amb la fi dels del curs escolar, el Centre Comercial Màgic Badalona engega una campanya vinculada de venda creuada estiuenca

  Durant els dies 25 i 36 de juny i el 2 i 3 de juliol a l’estand que s’instal·larà a la plaça Central hi haurà una ruleta digital. Per participar a la ruleta d’un tir s’hauran de presentar dos tiquets de compra que sumin com a mínim 20€ de qualsevol establiment del Centre Comercials emesos al mateix dia de la participació a la ruleta. Entre els regals de la ruleta en destaquen una tovallola-pareo, raquetes de tennis-platja, neveres portàtils, fundes protectores per a mòbil i molts ventalls i pilotes de platja.

  La campanya està inspirada justament amb les tradicionals casetes de bany del litoral badaloní com les de la Donzella, pensades per a guardar-hi objectes de platja.

  Paral·lelament a aquesta campanya el centre ha iniciat una campanya per vincular-se encara més amb el litoral de Badalona i amb l’eix del Port, Rambla del Gorg i l’Olímpic. En aquest sentit, en destaca la col·laboració amb activitats impulsades des del Port de Badalona i la presència a la platja.

  Diumenge 26 de juny tot obert

  El Centre Comercial obrirà de manera excepcional el proper diumenge 26 de juny totes les botigues, coincidint amb el cap de setmana de Sant Joan. D’aquesta manera, es faciliten les compres als nostres clients amb un centre comercial que cada cop compta amb una oferta més extensa per a tots els públics. En destaca l’obertura recent de Belros, una Fantasy Store, la cafeteria Coffee & Co i Pepco.

  HORARI DE LA PROMOCIÓ

  D’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

  Dissabte 25 i diumenge 26 de juny

  Divendres 2 i dissabte 3 de juliol

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí