El Màgic continua incorporant marques de renom el 2015 i incrementa les afluències

  0
  55
  magic botigues.jpg

  19/06/2015 – Després de noves i importants incorporacions durant el 2014, amb marques com Sprinter, 100 Montaditos, Centros Únicos, Tezenis o Marco Aldany, el Màgic ha continuat la primera meitat de 2015 amb obertures de negocis de renom.

  Després de noves i importants incorporacions durant el 2014, amb marques com Sprinter, 100 Montaditos, Centros Únicos, Tezenis o Marco Aldany, el Màgic ha continuat la primera meitat de 2015 amb obertures de negocis de renom que segueixen rellançant l’activitat del centre comercial badaloní.

   

  Les noves firmes són Lizarran, important cadena de restauració; Muy Mucho, botiga especialitzada en articles de la llar, regal, decoració i complements personals; Misako, coneguda marca de bosses i complements; Klins, cadena de roba infantil; Jazztel, operador de telefonia; Desigual, important marca de moda que ha tornat al centre comercial obrint en un altre local, i les cadenes de bijuteria i rellotges  Göhe i Time Road, aquesta última del grup Festina.

   

  L’evolució de les afluències al centre comercial no ha deixat d’incrementar-se des de la seva obertura, si bé que des de l’arribada de les cadenes H&M i Mercadona els índexs d’augment superen el 25%. El mix comercial del centre s’ha reforçat ens els últims mesos seguint una estratègia de comercialització encarada a oferir els rètols més desitjats pels clients, expliquen des del centre.