El Mercat del Trasto torna envoltat de Nadal

  0
  12
  trasto.JPG

  03/12/2012 – El proper diumenge tindrà lloc una nova edició de la fira que promou la reutilització de productes i se centrarà en joguines i objectes relacionats amb l'època nadalenca.

  El Parc de les Muntanyetes, al barri de Montigalà, acollirà el diumenge 16 de desembre el Mercat del Trasto de Nadal, la dotzena edició de la fira que promou la reutilització de productes i que, en aquesta ocasió, se centrarà en les joguines i els objectes de Nadal.

   

  El Mercat del Trasto vol donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. En aquesta edició tenen un protagonisme especial els objectes relacionats amb el Nadal, com poden ser joguines, elements de decoració o postals fetes amb materials reciclats. Amb aquest objectiu, una part important de les parades s’atorgaran a les persones que ofereixin exclusivament els objectes vinculats a aquesta celebració.

   

  Cal destacar també que aquest Mercat del Trasto col·labora amb la campanya ‘Nadal Solidari-Cap nen sense joguina’, que organitza l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’entitat Voluntaris Badalona, associacions de veïns, associacions de comerciants i altres entitats de Badalona. Les persones que vulguin fer la seva aportació a aquesta campanya trobaran una parada de Voluntaris Badalona on podran donar joguines noves destinades a les famílies que més ho necessitin.

  Com en les edicions anteriors, cada participant en el Mercat del Trasto s’ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport, tant d’entrada com de sortida. Per altra banda, i com a norma general, està prohibida la venda de productes d’alimentació.

   

  Totes les persones que estiguin interessades en participar muntant una parada amb els seus objectes usats s’han d’inscriure prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de l’Ajuntament. El formulari signat es pot enviar per e-mail a [email protected], o be portar-lo en persona a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, a l’edifici El Viver.