El Mobile World Congress omple els hotels i carrers de Badalona

    0
    Mobile World Congress.JPG

    El Mobile World Congress ha tancat amb 107.000 assistents i ha aconseguit superar els dubtes de la seva continuïtat a Barcelona. Algunes de les principals novetats que s’hi ha pogut veure han estat la presentació del model Samsung S9, un vehícle autònom BMW que es controla des del seient de darrera, un taxi volador o un emprovador digital amb pantalla tàctil.

    Una empresa badalonina, BadaWeb, ha pogut participar en el congrès de forma directa. Sergi Solé, un dels membres directius, explica que fa dos anys van crear un nou producte, el BestFreeWifi. Amb aquest aconsegueixen que el WiFi gratuït de bars, restaurants o aeroports esdevinguin eines de màrqueting. Ja fa dues edicions que assisteixen al MWC per fer contactes i conèixer personalment alguns dels seus clients, que ja es troben a Mèxic, Xile o Uruguai. 

    També altres empreses badalonines que es veuen afavorides per l’èxit del Mobile és el sector hoteler. És el cas de Rafael Hoteles, que han tingut l’edifici ple d’empresaris d’origen, especialment, turcs i hindús. La tranquil·litat de la ciutat, la proximitat amb Barcelona, la connexió amb el transport públic i els preus assequibles són els motius principals de l’alta demanda dels hotels de Badalona.