El Montgat aconsegueix la 7a seguida (78 a 69)

0
    44
    x publicar montgat figueres.JPG

18/03/2013
    Els de Xavi Bassas no van fallar contra el Prat B i va aprofitar la derrota del Santa Coloma per posar-se 2n

El Montgat va aprofitar la derrota del Santa Coloma per col·locar-se 2n en solitari en vèncer el Prat B per 78 a 69.
    Va ser la 7a victòria seguida dels del Baix Maresme, que sense desplegar el seu millor joc, van ser millors que els potablava.

Sense fer gaire soroll, però dominant sempre en el marcador, el Montgat va dur el ritme del partit gràcies a la feina de la parella interior Morales (23 de valoració), Olaguibe (20).

A la represa (39 a 31), els de Xavi Bassas van intentar trencar el partit (46 a 33), però els problemes que va crear el Prat B des de la defensa zonal permanent, i dos triples seguits de Ruiz i Boronat van neutralitzar el parcial (46 a 39).

Morales i Monterde van mantenir la diferència fins al final del quart (55 a 45), i a l'inici de l'últim es van veure els millors minuts dels vermells, que van trencar el partit (73 a 56).
    En un últim intent, Boronat, Ruiz i Vàzquez només van aconseguir reduir la diferència als 9 finals.