El Montgat B es desperta a temps (81 a 71)

0
    34
    x publicar.JPG

19/11/2013
    Els de Dídac Garcia van patir un parcial de 0 a 17 entre el 2n i 3r quart, però amb defensa i de la mà de Balletbó, Soriano i sobretot Ors, va aconseguir capgirar el partit a temps

El sènior B del Montgat va saber reaccionar a temps per capgirar el partit contra l'Alella, un rival directe, i acabar enduent-se 10 punts d'average
    Els de Dídac Garcia van pagar cara la inconsistència defensiva, que va donar massa ales als visitants.

La bona sortida en aquest aspecte, havia permès que l'Alella fallés molts tirs i el Montgat B pogués córrer sobre rebot (19 a 7 min 7).
    A partir d'aquell moment però, tot va canviar, i els errors defensius van permetre als verds sumar amb facilitat i regularitat

Així, ja abans d'acabar el 1r quart, l'Alella va fer 13 punts en 3 minuts per tancar el període 24 a 20. i al 2n quart, tot i que el Montgat estava fi de cara a cistella, els visitants van anotar 26 punts per marxar 4 amunt al descans (42 a 46).

El pas pels vestidors no va aturar la sangria i amb un 0 a 9 de sortida en 2 minuts, l'Alella va ampliar el parcial fins a un ja escandalós 0 a 17 (42 a 55).

Poc a poc el Montgat B va anar despertant del KO. Primer ho va fer anotant, sense millorar la tasca al darrere, però al final de quart va recuperar la tensió defensiva (58 a 63).

Al darrer període, l'ambició i el caràcter dels vermells va passar per sobre l'Alella. Sergi Ors va estar impressionant prop de les cistelles atrapant rebots i anotant 8 punts, i tot i que l'Alella va aguantar l'avantatge fins el minut 34 (63 a 37), un parcial 13 a 2 capitanejat per Balletbo, Ors i Soriano, va aconseguir capgirar el matx.

Amb el partit decidit, el Montgat B va mantenir l'embranzida i va acabar guanyant-se 10 punts de marge contra un rival molt important.

El proper partit dels de Dídac Garcia serà dissabte a les 17:45 a la pista de l'UBSA B.