El Montgat B s’encalla a la pista del claret (54 a 53)

0
    30
    j15.JPG

21/01/2014
    Els de Dídac Garcia van estar horrorosos en atac, però van fer un esforç per competir i van tenir 2 tirs per guanyar el partit

El Montgat B no va trobar la manera d'anotar amb fluïdesa a la pista del Claret i va acabar cedint per la mínima (54 a 53).
    Els de Dídac Garcia no van saber atacar amb criteri durant els 40 minuts tot i que van estar prou bé en defensa per mantenir-se sempre amb opcions.

El 1r quart va ser el millor dels del Baix Maresme, però com ha passat en altres ocasions, els vermells desaprofitaven els contraatacs amb males passades i falta de precisió (12 a 10). Al 2n quart, tot va seguir igual. Cap dels 2 equips feia mèrits per sumar i només el domini en el rebot ofensiu del Claret marcava les diferències (26 a 23).

A la represa, es va mantenir la inoperància ofensiva. El Montgat B atacava sense cap, mentre que el Claret, amb possessions de 24 segons no trobava la manera. Només 3  triples al final de la possessió dels barcelonins, amb un Pla molt inspirat, van permetre obrir un petit forat (43 a 37).

A l'últim quart, el Montgat B va saber trobar els seus homes grans per igualar el partit, mentre que el Claret aprofitava que tenia una mica més d'encert exterior per mantenir-se per davant. De fet els locals van fer 7 triples en tot el partit, però el Montgat B només en va poder fer un.

A falta d'un minut i mig pel final, Soriano va empatar el partit a 53. El Claret va aconseguir desfer l'empat des del tir lliure a falta de 24 segons. El Montgat va cuinar una jugada en el temps mort, però no va sortir i els 2 tirs que va tenir Baluda per guanyar el partit no van entrar.

Ara el Montgat B encetarà la 2a volta a la pista de La Salle Horta al que van poder sorprendre a la 1a jornada de lliga. el partit serà dissabte a les 18h a la pista barcelonina.