El Montgat manté vives les opcions d’acabar líder des del 6,25 (95 a 72)

26
    x publicar montgat figueres.JPG

07/05/2013

Els de Xavi Bassas van atropellar El Masnou amb 14 triples i a falta d'una jornada encara poden acabar primers

El Montgat va sumar la 13a victòria consecutiva en vèncer al Masnou amb comoditat en un partit marcat per l'encert exterior.

Els de Xavi Bassas van anotar 14 triples de 25 intents, destacant la punteria de Camins, que en va fer 7 de 10.
    L'encert constant des de l'exterior, va marcar la línia del partit.
    Els primers triples van donar els primers avantatges (20 a 7). Tot i que El Masnou ja no s'hi jugava res, no volia sortir amb una tova del Pla de la Concòrdia, i després d'un temps mort obligat, va estrènyer el marcador (24 a 17).
    Al segon quart però, els vermells van seguir fins de cara a l'aro i a l'encert de Camins -4 triples a la primera part- se li va sumar el de Ortiz, que en va fer 3.
    D'aquesta manera el Montgat deixava el partit gairebé decidit a la mitja part (51 a 31).
    A la tornada dels vestidors, El Masnou es va deixar anar en atac i de la mà de Riera, Guinart i Gil va competir el període, però la bona tasca ofensiva del Montgat mai va permetre que es tornés a ajustar el marcador, i l'últim període va ser de tràmit.
    Ara els montgatins, tenen la 2a plaça assegurada i encara poden acabar líders si guanyen a la pista del Barberà, que es juga el descens, i el Quart perd a casa contra el Prat B, que ja no s'hi juga res.