El moviment d’esquerres Avancem! presenta a El Círcol la seva arribada a Badalona

  0
  Avancembdn.JPG

  27/02/2013 – L'entitat acollirà, a partir de les 19 hores, el naixement de la secció local del col·lectiu progressista, que arriba per tornar a fer de la ciutat "un referent acollidor i cohesionador".

  Aquest dijous es presenta a Badalona el moviment Avancem!, col·lectiu provinent, en la seva gran majoria, del PSC i que va néixer el passat estiu al municipi de Sant Feliu de Codines. Es tracta d’una plataforma que pretén impulsar una Aliança Catalana de Progrés que aglutini una majoria política de partits progressistes, organitzacions, entitats i persones de divers índole.

   

  Avancem! no arriba a Badalona per casualitat, sinó amb la idea de tornar a fer de la ciutat, diuen, “un referent progressista, acollidor i cohesionador”, sota el lema "#sumarxcanviarbdn". Els responsables del col·lectiu afirmen que Badalona s’ha convertit en el “banc de proves de les idees del PP” i que, en conseqüència, i sota un govern ‘popular’, es troba a dia d’avui “paralitzada, crispada i dividida” per un executiu local sobre el qual “plana l’ombra de la corrupció i la manda d’honestedat”.

   

  La presentació del nou corrent a Badalona serà a partir de les 19 hores al Círcol Catòlic i es preveu l’assistència dels líders locals de les diferents formacions d’esquerres, a més de representants de la societat civil.