El Municipal de Bufalà: de l’estrena al deteriorament agut

  0
  2.jpg

  11/07/2017 – El CF Bufalà ha emès un informe on recull al detall quin és l’estat de la instal·lació i el malestar que aquest genera en les famílies.

   

  Com en la gran majoria de les instal·lacions esportives de la ciutat, el Municipal de Bufalà necessita actuacions urgents. El camp, tot i que va patir un rentat de cara el 2012 amb el canvi de gespa, la substitució dels aspersors pel reg de canons perimetrals i la renovació del mobiliari esportiu, comença a patir uns nivells de deteriorament evidents.

   

  El CF Bufalà ha redactat un informe que ha fet arribar a l’Ajuntament de Badalona per demanar una solució, ja que les famílies del club cada cop mostren una actitud d’indignació més evident, davant el mal estat del terreny de joc i les zones de vestidors.

   

  Des de la directiva que presideix Jordi Domènech se sosté que el camp té errades “estructurals” que generen aquests desperfectes i per això la gespa i la il·luminació s’han deteriorat tan ràpidament.

   

  Risc de lesió

   

  Sens dubte, i tal com es pot apreciar en les imatges, un dels principals motius de preocupació del CF Bufalà és el risc de lesió que tenen els jugadors del club. La gespa s’està separant i, segons l’entitat, “cal afegir-hi cautxú, respallar-la i corregir les irregularitats en forma de bombolla que hi ha”. En relació a la caldera, aquesta tampoc funciona amb normalitat i els futbolistes de l’entitat s’han de dutxar amb aigua freda.

   

  La llarga llista de desperfectes del Municipal no finalitza aquí. Com a defecte estructural principal s’ha de destacar l’entrada constant d’aigua i d’humitats a les instal·lacions interiors del camp (passadissos i vestidors).

   

  Quan plou amb força, sota les grades entra aigua per tot arreu, amb la perillositat que això comporta, sobretot a la zona d’oficines (sempre hi ha aparells endollats). 

   

  Segons l’informe emès pel club i complementat amb imatges, “una de les bombes de rec no funciona i el reg automàtic tampoc”. A més, “les xarxes de protecció perimetrals tenen forats” i hi ha “cinc focus d’il·luminació espatllats”.

   

  Per acabar, un dels aspectes més desagradables els trobem en l’estat de les canonades dels vestidors. El CF Bufalà denuncia que estan “embussades”, circumstància que genera “fortes olors i inundacions d’aigües fecals al magatzem quan plou amb potència”.