El Municipal de Bufalà tindrà gespa nova a partir de l’any 2022

  0
  62
  Arxiu

  Llefià, Badalona Sud i, a partir de la propera temporada, també Bufalà. Després de molt de temps de lluita i reivindicació, el CF Bufalà gaudirà de nova catifa a partir del curs 2021 – 2022. O aquesta és la previsió per part de l’Ajuntament de Badalona. El club ja ho ha anunciat i la Regidoria d’Esports també ho ha confirmat al Diari de Badalona.

  L’estrena d’una nova gespa, el canvi del reg de la instal·lació i la millora en els vestidors són els tres eixos en què es treballarà a un dels camps de futbol a on més practica esportiva hi ha i a on més de 20 conjunts s’exerciten durant la setmana i disputen partits en les jornades de dissabte i diumenge. Una única entitat esportiva però molta activitat.

  A curt termini, també hi ha la previsió de substituir la gespa al Municipal de Can Cabanyes, a on juga el CF Sistrells i a on en les darreres temporades segueix creixent en nombre de conjunts i jugadors. L’estiu de l’any 2022 pot ser la data fixada al calendari perquè es pugui culminar el canvi de gespa al barri badaloní de Sistrells.

  En aquest cas, el club pateix força durant les jornades de forta pluja, ja que el desnivell de la gespa provoca bassals considerables i prohibeix la pràctica esportiva i l’ajornament de partits, entrenaments i trenca el dia a dia de l’entitat.

  L’any 2015, el Municipal de Llefià va substituir la seva gespa i quatre anys més tard, 2019, va ser el Municipal de Badalona Sud qui va rebre la bona nova. En aquella ocasió, el pressupost total de la remodelació va ser de 381.000 euros, 133.000 euros el canvi de vestidors i 130.000 euros la nova gespa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí