El Museu acull la preestrena d’una pel·lícula creada per dos badalonins

  0
  DOMO.jpg

  14/04/2014 – Després de quatre anys de treball i rodatge a la ciutat de Badalona, el passat divendres 11 d’abril al Museu de Badalona es va preesentrenar Domo, una pel·lícula creada per dos badalonins, Manolo Fernández i Vicente García.

  Després de quatre anys de treball i rodatge a la ciutat de Badalona, el passat divendres 11 d’abril al Museu de Badalona es va preesentrenar Domo, una pel·lícula creada per dos badalonins, Manolo Fernández i Vicente García.

   

  Domo és una pel·lícula de terror en què la Siria treballa en el torn de nit netejant en el Museu Morgen Brandt, on des del primer dia succeeixen coses paranormals que inquieten a la protagonista. El nom del museu fa memòria a la dona que va morir fa molts anys a l’incendi de casa seva, on suposadament està situat el museu.

   

  A més, el nom del llargmatratge fa referència a les càmeres de videovigilància que fan servir el seu director i el productor durant el seu rodatge en el Museu de Badalona, en el Centre Cívic Torre Mena i en l’antiga seu de l’Associació Amics de La Salut.

   

  Després d’aquesta preestrena, el públic interessat encara s’haurà d’esperar per poder-la veure, ja que tant Manolo Fernández com Vicente García han confirmat que després de Setmana Santa s’anunciaran novetats de com es podrà gaudir de la pel·lícula.