Piti: “No hem sabut aprofitar el moment de l’empat per anar a buscar el partit”

  0
  14
  PitiLlevant.jpg

  13/04/2014 – El partit va deixar una barreja de sensacions a Piti Belmonte: “Continuem sumant, que a aquestes alçades de la temporada és molt important, però no ens agrada no haver pogut guanyar a casa”. 

  13/04/2014 – El partit va deixar una barreja de sensacions a Piti Belmonte. El punt és bo, però les sensacions de l’equip no van ser tant positives com en els últims partits al Centenari. “Continuem sumant, que a aquestes alçades de la temporada és molt important, però no ens agrada no haver pogut guanyar a casa i arribar als 45 punts”, va explicar el tècnic escapulat,  conscient que l’equip no va estar al seu millor nivell.  “El fet de marcar tant aviat a ells els ha donat confiança. A més, sabíem que al Llevant B li agrada tenir la pilota, amb jugadors tècnicament molt bons. Per contra, a nosaltres el gol ens ha descentrat una mica i ens ha faltat intensitat.  Si l’haguéssim tingut podríem haver guanyat”, va comentar Belmonte, que va lamentar també no haver aprofitat l’embranzida després de fer l’empat:  “Intuíem que si empatàvem a ells els podrien tremolar les cames, perquè estan en una situació molt delicada i són un equip molt jove, però no hem sabut aprofitar el moment de l’empat per anar a buscar el partit”. "A la segona meitat hem tingut massa distància entre línies i ens ha costat recuperar pilotes”, va afegir. 

  Piti Belmonte va explicar, també, que la manca d’un davanter centre pur, amb les absències de Negredo i Enric, s'havia notat: “L’equip ho ha acusat moltíssim, tant a nivell ofensiu com defensiu. D’inici ho hem provat amb Abraham però porta tota la setmana amb molèsties i no estava al cent per cent. Després hem posat Velillas, que sap moure’s entre jugadors més alts que ell, on és segurament el més llest de la classe, però quan hem vist que tampoc ens en sortíem, ho hem provat amb Draman”. “Els dos pivots, Gómez i Puigdollers, tenien targeta i per això els hem canviat. Hem intentat solucionar moltes coses alhora i no se si ens n'hem sortit del tot”, va reconèixer el tècnic escapulat, que va queixar-se del criteri de l’àrbitre a l’hora de les targetes: “No ha estat equitatiu.  No ha estat un partit dur i hi hagut massa desequilibri”.

  Pel que fa al següent partit, dijous vinent al camp de l’Elx (18.00 h), un altre filial, Piti té clar que serà un repte d’altura, contra “un equip que està lluitant pel play-off, amb molta capacitat tècnica i molta confiança”. “Estan en una progressió molt bona i serà un partit terriblement complicat, perquè a més no han perdut cap partit a casa seva”, va concloure.