El Museu de Badalona publica l’últim número en paper del ‘Carrer dels Arbres’

  0
  44
  Carrer dels Arbres (AJB_MITJA).jpg

  05/12/2012 – D'ara en endavant, l'anuari del museu es publicarà únicament en format digital; el número presentat ahir, el 22, inclou un nombre d'articles superior a l'habitual pel seu caràcter especial.

  El Museu de Badalona va presentar ahir l’edició número 22 de la revista cultural Carrer dels Arbres, l’anuari del museu badaloní, corresponent a l’any 2012.

   

  Aquest número de la publicació serà l’últim que apareixerà en paper, ja que a partir de 2013, i seguint la tendència de moltes revistes culturals, es publicarà únicament en format digital. Aquesta darrer tirada tindrà un caràcter especial i, per aquest motiu, recull un nombre d’articles superiors a l’habitual. També inclou tres índexs que abracen els 33 anys de vida de Carrer dels Arbres: un amb prop de 330 autors, un de continguts i un tercer on s’hi pot trobar la relació completa dels 570 articles publicats.

   

  El primer número de la revista del museu va sortir al carrer l’any 1979, coincidint amb les primeres eleccions democràtiques. Ara, la revista, ja en format digital, es planteja com una publicació renovada però mantenint la qualitat i el rigor que sempre l’ha caracteritzat.