El Museu digitalitza en 3D algunes de les seves peces arqueològiques

  0
  61
  OSCILLUM_PETIT.jpg

  02/04/2016 – El Museu de Badalona participa del projecte de documentació i difusió dels fons en tecnologia 3D que impulsa el Museu d’Arqueologia de Catalunya.

  El Museu de Badalona participa del projecte de documentació i difusió dels fons en tecnologia 3D que impulsa el Museu d’Arqueologia de Catalunya a través de l’Arqueoxarxa. En una primera fase, la iniciativa implica deu museus que integren la xarxa de museus i jaciments catalans. En el cas del centre badaloní, s’han seleccionat cinc peces especialment significatives del rellevant passat ibèric i romà de la ciutat de Badalona: el Vaso de las Naves del s. III aC, procedent del jaciment ibèric del Turó d'en Boscà; la làmpada d’Isis del s. I DC; l’oscillum de marbre del s. I dC localitzat a l’entorno del jardí de Quinto Lici; el fragment d’un sarcòfag paleocristià del segle IV dC i una copa de terra sigilata itálica del s. I aC.

   

  Es preveu que en breus, aquestes peces i la resta de fons seleccionats en aquesta primera fase, es puguin veure a Internet, a través de les pàgines web de cadascun dels museus i de la pròpia Arqueoxarxa.