El Natzaret es relaxa

0
    29

16/12/2014 – L'equip va sortir poc tensionat davant l'Escola del Carme, un dels cuers del grup que va voler més la victòria.

Després de la igualtat al primer quart (17-16), les ganes del rival, més necessitat de victòries, i la poca exigència del Natzaret van obrir les primeres escletxes.

Els 6 punts anotats al segon quart i els 4 del tercer demostren que el Sant Andreu no va estar al 100% i la falta de concentració van passar factura.

Els errors en els tirs lliures i la falta de rebot van posar les coses massa fàcils al rival.

A l’últim quart, l’equip es va tornar a reactivar però l’ansietat va passar factura fins el 40-52 final.

Nerea Castro, Maria Garrido i Tania Hurtado amb 8 punts cadascuna, van intentar tirar de l’equip, però el rival li va posar més ganes i va merèixer la victòria.

Dissabte que ve, el Natzaret té un partit exigent a la pista del Tordera, quart classificat. L’equip intentarà acabar l’any amb una victòria de prestigi abans de l’aturada nadalenca.

El treball en equip dóna la victòria al Llefià

A segona, el Llefià supera les baixes i un rival directe per seguir a la zona tranquil.la de la classificació.

Amb les baixes de Cris Garcia,  Nei Fuentes i Cristina Ferrer, el Llefià va començar nerviós el partit. La falta d’intensitat i el desencert van fer que el Sitges es posés 10 amunt al primer quart.

Però l’equip va ajustar la defensa i de la mà de la júnior Irene Sánchez i la capitana Aroa Blàzquez van retallar diferències (13-16).

Al segon quart, el Llefià li va donar la volta al marcador (33-27) amb una inspirada Laia Casas, que acabaria com a màxima anotadora amb 18 punts i 3 triples.

A la represa, les badalonines van trencar el partit amb una gran Miriam Valls (16 punts) i la bona direcció de Pili Rodríguez. Amb el 52-34 i l´últim parcial va ser de tràmit.

L’equip recupera la confiança amb un partit complet abans de la visita, dissabte a les 16h, a la pista del Morell, líder invicte del grup, amb la intenció de donar la sorpresa en l’últim partit de l’any.

La Minguella perd sense competir

Pel que fa a la Minguella sorprenent derrota a casa contra el Xamba, anotant només 36 punts. Les blaves s’enfrontaven a un rival directe a la part alta de la taula, però en cap moment van agafar el ritme de partit.

A la primera part només van anotar 12 punts i les males sensacions feien presagiar la primera derrota de la temporada a casa. A la segona part, la Minguella va seguir amb els problemes tant en atac com al darrera i el 36-56 deixa clara la superioritat de les visitants.

Els problemes físics també van condicionar l’equip amb les baixes d’Alexandra Rueda i Xènia Gàlvez per lesió. A més jugadores com Sara Ribalta o Judit Arregui van jugar lesionades.

La Minguella tanca l’any a Sitges dissabte a les 18h, amb la intenció de tornar a guanyar abans de l’aturada nadalenca i seguir entre els tres millors equips del grup.

El Joventut Femení per la seva banda, va perdre contra el Parets però es manté en una còmode setena posició. Diumenge tanca l’any a la pista el Sant Jordi.