El Natzaret femení esclafa al Sant Nicolau B (33 a 94)

0
    35
    DSC_0024.JPG

24/09/2013
    Les noies de Xavi Duatis no van tenir pietat de les de Sabadell, que pujaven a la categoria i no van poder competir

Les vigents campiones de la Copa Badalona van estrenar-se amb victòria a la 2a catalana en vèncer contundenment al Sant Nicolau B per 61 punts

Les noies de Xavi Duatis van fer un gran treball col·lectiu per derrotar un rival que acaba de pujar de 3a, i que en cap moment va competir.
    La bona sortida del Natzaret va trencar el partit en el primer quart (4 a 26) i res va canviar en els 30 minuts següents, en que des de la defensa i els contraatacs, les de Badalona van ampliar la diferència amb facilitat.

Fins i tot l'encert exterior va acompanyar el Natzaret, en un dia que tot va sortir rodó. L'anècdota del partit va ser el debut de la jugadora júnior que milita al sènior B, Núria Capmany.