El Natzaret segueix fent-se fort a casa (73-68)

28
    x publicar.JPG

19/11/2012
    Els de Vidal Sabaté van patir per endur-se un derbi que van arribar a dominar per 15 punts

El Natzaret va sumar la 4a victòria de la temporada i segueix sense conèixer la derrota a casa.
    Al Pavelló dels Països Catalans, que dissabte acollia 500 espectadors coincidint amb la presentació d'equips del club, els de Vidal Sabaté s'hi senten còmodes i fan el seu millor bàsquet.
    Amb pressions, molta intensitat defensiva i encert exterior, van anul·lar l'UBSA durant gairebé tot el partit, i només l'encert exterior els adrianencs i la feia exterior de Sotomayor a la segona part van ajustar un partit en que els visitants van pagar el cansament d'haver hagut de remuntar 15 punts.

Monton, autor de 8 punts, era l'executor del joc de pressions i recuperacions que va practicar el Natzaret a l'inici de partit (15 a 4). A l'altre banda del camp, els de Badalona es tancaven bé per defensar les torres de Sant Adrià que a la primera part van estar inoperants sota els cèrcols (4 de 20 en tirs de 2).
    Només l'encert exterior de Corrales i Herrerias va reduir el màxim avantatge dels locals (29 a 14) per deixar-lo en una diferència recuperable a la mitja part (36 a 31).

A la tornada dels vestidors, Monton va tornar a ser el més encertat amb 8 punts seguits, però Sotomayor despertava i també tancava el quart amb 8 punts abans que Corrales i Orozco tornessin a apretar el marcador (53 a 50).

L'UBSA es va arribar a posar per davant a l'inici de l'últim quart (57 a 58) però va pagar el cansament d'haver hagut de remuntar 15 punts i va topar amb dues cistelles vitals de Pulido al limit de la possessió (66-61). Herrerias hi va posar emoció amb un triple a l'últim minut, però el Natzaret va estar fiable per sentenciar des del tir lliure.