El Nàutic Bétulo s’estrena amb nota a l’Open Internacional de rem

  0
  image3.JPG

  26/07/2016 – Les vogadores Lourdes Puigbarraca i Mercè Feliu guanyen la prova en la categoria doble màster femení.

   

  El passat cap de setmana, les aigües del litoral barceloní acollirien la celebració d’una competició molt esperada: el II Open Internacional de rem de mar. L’esdeveniment, organitzat pel Reial Club Marítim de Barcelona, se celebraria davant de l’hotel W de la capital catalana.

   

  Més d’una vuitantena de vogadors i vogadores de múltiples nacionalitats competirien en les diferents modalitats de la prova. L’Open comptaria amb remers de Suècia, Mònaco, Perú, Itàlia, Alemanya, França, Ucraïna i Espanya.

   

  D’entre tots els participants, el suec Peter Berg i la vasco-francesa Jessica Berra, tots dos campions mundials d’aquesta modalitat, s’erigirien en la gran atracció de la competició.  

   

  En representació de Badalona, el duet format per Lourdes Puigbarraca i Mercè Feliu competiria a l’Open Internacional de rem de mar defensant els colors del CN Bétulo.

   

  Les vogadores entrenades per Àngel Cèsar assolirien la primera posició en la categoria doble màster femení, després de completar el circuit de 6km a mar obert amb un gran ritme.