El Neus se la juga a La Colina (80 a 72)

0
    30
    neus2.JPG
    28/05/2014
    Els colomencs van anar sempre a remolc del Corbera i es jugaran la permanència diumenge a les 19:30 amb la seva gent

El Bàsquet Neus no va poder guanyar a la pista del Corbera i es jugarà la permanència a la 1a Catalana en el 3r i definitiu partit a casa.

Els de Mauro Valenciano van anar gairebé sempre a remolc en el marcador tret de l'inici. En els primers compassos, l'exhibició de Sergio Vera va servir per manar en el marcador. L'aler colomenc va anotar els 14 primers punts del seu equip amb 4 triples.

Mica a mica però, el Corbera li va anar agafant la mesura al partit, i va tancar el quart només 2 punts per sota (16 a 18). Al 2n quart, després de dues cistelles de Tineo i Santin, els blaus es van quedar 4 minuts sense anotar. Els del Baix Llobregat ho van aprofitar per donar la volta al marcador (26 a 20) i seguir manant fins a la mitja part (34 a 31).

A la tornada dels vestidors, el Corbera va estar molt encertat i va arribar a gaudir d'una màxima renda de 9 punts (45 a 36). però el Neus es va aferrar al partit amb tot el que va poder (42 a 45) per encara els últims 10 minuts amb opcions (55 a 49).

A l'últim quart els col·legials es van arribar a posar a 3 punts (58 a 55), però dos triples del corbera van iniciar un parcial de 13 a 2 que va deixar el matx gairebé enllestit (71 a 57). El Neus va aconseguir acostar-se a 4 punts a falta d'un minut (76 a 72), però els locals van estar molt segurs des del tir lliure

El 3r i definitiu partit serà el diumenge a les 19:30 a La Colina