El nou edifici de Correus de la 2a BDN Home Design obre portes el dia de Sant Jordi

  0
  80
  IMG_0598.JPG

  21/04/2015 – Aquest dijous, 23 d’abril, obre portes la segona edició de la Badalona Home Design, la mostra que professionals locals del disseny, l’interiorisme i la decoració van engegar l’any passat amb gran èxit i repercussió al Parc de Ca l’Arnús i Can Solei.

  Aquest dijous, 23 d’abril, obre portes la segona edició de la Badalona Home Design, la mostra que professionals locals del disseny, l’interiorisme i la decoració van engegar l’any passat amb gran èxit i repercussió al Parc de Ca l’Arnús i Can Solei. Una vintena d’empreses badalonines del sector s’han tornat a unir per remodelar l’antic edifici de Correus del barri del Centre, donar així a conèixer les darreres tendències de cada sector i transformar un espai real dels anys 50 en aparador del comerç interiorista i de disseny de la ciutat. En el seu interior, els visitants trobaran un total de 24 espais ambientats i decorats amb diferents estils agrupats sota cinc línies estètiques: Home –interiors-, Outdoor –exteriors-, Contract –projectes conceptuals i decoració d’espais públics-, Gallery –projectes artístics- i  Concept –plataformes creatives i trencadores-. Pel que fa a aquest darrer àmbit, la BHD ha creat enguany un concurs de disseny amb la participació de l’escola Pau Gargallo i l’empresa Basi, la proposta guanyadora del qual es mostra al hall de l’edifici.

   

  L’esdeveniment obrirà de dijous a diumenges i comptarà, fins al 17 de maig, amb una programació plena d’activitats i novetats, la primera de les quals serà la participació a la Fira de Sant Jordi del centre el dia de la inauguració; hi haurà firma de llibres i es vendran roses solidàries. El proper divendres, les instal·lacions acolliran una desfilada de moda, amb la col·laboració i presència de dissenyadors i grans marques. L’espai oferirà una zona de restauració, que anirà a càrrec de la Pastisseria Comas i comptarà amb la cuina finlandesa del Restaurant Juuri d’Hèlsink; a més, s’hi organitzaran tallers i xerrades. No faltarà pas la col·laboració amb diferents entitats i institucions de la ciutat, com ara el Fòrum de Turisme, el Col·legi Badalonès o SOMDE, la nova associació empresarial de dones de la ciutat, ni tampoc les conferències sobre el món de l’interiorisme i el disseny.

   

  A banda, la BDN Home Design viurà dues nits especials. El dia 9, la mostra prendrà part de la Badalona Shopping Night i oferirà diversos espectacles. El dia 15, l’antic edifici de Correus serà l’escenari de la gala de cloenda de la segona edició, que servirà per recaptar fons que aniran destinats al Projecte Àngels de la Fundació Roca i Pi, institució activament col·laboradora que ja va participar l’any passat.