El nou govern cessa el càrrec del PP que ha dirigit els mitjans públics el darrer mandat

  0
  saltiveri balsells.JPG

  24/06/2015 – El nou govern de Badalona ha cessat aquesta setmana el fins ara coordinador executiu de Badalona ComunicacióAlbert Fernández Saltiveri, càrrec de confiança de Xavier Garcia Albiol que va estar al capdavant de l’empresa municipal, com a conseller delegat, fins al mes de gener. 

  El nou govern de Badalona ha cessat aquesta setmana el fins ara coordinador executiu de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, càrrec de confiança de Xavier Garcia Albiol que va estar al capdavant de l’empresa municipal, com a conseller delegat, fins al mes de gener. Saltiveri va ser un dels càrrecs més polèmics de l’anterior executiu, sobretot després de l’afer de L’Estaca a la cloenda del Festival Filmets. A partir d’aquell moment, l’oposició va fer mans i mànigues per fer-lo fora, tot i que sense èxit després de diferents intents i vies i degut als processos legals que Albiol va engegar per evitar-ho.

   

  El nou govern s’ha retirat del procés judicial, com a Ajuntament, que Albiol havia iniciat contra el consell d’administració format el passat febrer en el que l’oposició tenia majoria i en el que es va acordar el cessament de Saltiveri i la seva substitució pel periodista Josep Viñeta Balsells. D’aquesta forma, l’acord es fa efectiu i la setmana vinent el consell d’administració, ja amb Dolors Sabater com a presidenta, es reunirà per decidir si ratifica Viñeta com a gerent. En qualsevol cas, el consell serà provisional fins que s’aprovi un amb els integrants del nou Ple.

   

  El tinent d’alcalde de l’Àmbit Badalona Democràtica, Jose Téllez, i el tinent d’alcalde de l’Àmbit Badalona Habitable, Oriol Lladó, han transmès als treballadors que el nou govern vol impulsar “un nou projecte de gestió amb un caràcter marcadament professional, de proximitat i al servei dels ciutadans”. Amb el nou Ajuntament, l’empresa requerirà de la constitució d’un nou Consell d’Administració que s’encarregarà de triar un conseller delegat.