El nou Hotel Sallés Marina Badalona: nova perla del litoral (VÍDEO)

  0

  L’establiment consta de 14 plantes i 181 habitacions i s’ha inspirat en elements nàutics de Badalona

  El nou Hotel Sallés Marina Badalona ha obert les seves portes al gran públic.  L’establiment hoteler, situat a l’avinguda d’Eduard Maristany, a tocar del Port, té una categoria de quatre estrelles i disposa de 181 habitacions distribuïdes en les seves 14 plantes.  També ofereix tres opcions de restauració, cinc espais de diverses mides per a reunions empresarials o celebracions, una àrea termal i diverses terrasses, entre les quals destaca la situada a la part més alta amb unes vistes de 360 graus sobre el litoral i la ciutat.

  Pel que fa al seu interior, de caràcter contemporani, predomina el color blanc i els detalls de fusta, prenent com a inspiració el Mediterrani i els diversos elements nàutics. L’hotel està clarament identificat amb Badalona i la seva costa, ja que tota la nomenclatura dels espais interiors es correspon amb diferents indrets de la ciutat i les seves platges.

  Mitja plantilla badalonina

  La propietat de l’hotel i l’Ajuntament van signar un conveni que ha permès que una part del personal contractat sigui de la ciutat i que, en les futures incorporacions, l’empresa tingui a la seva disposició la borsa de treball de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) per seleccionar a les persones que s’ajustin als llocs de feina vacants. De la cinquantena de treballadors actuals, la meitat són veïns i veïnes de Badalona.

  “Badalona té amb aquest hotel una nova referència de turisme, de promoció econòmica i de foment de l’ocupació”, destacava Rubén Guijarro, alcalde de la ciutat. Per la seva part, la directora Executiva del grup Sallés Hotels, Yolanda Sallés, afirmava: “Volem que l’Hotel Marina Badalona sigui un fidel representant dels valors de la vida al Mediterrani, del dinamisme del port esportiu i de les tradicions que es modernitzen”. Només el primer matí d’obertura, l’hotel ja tenia 40 habitacions reservades.

  Canal del Gorg 

  L’Hotel Sallés Marina Badalona és a tocar del canal del Gorg. La setmana vinent es signarà el contracte per tal d’iniciar les obres interiors del canal. Una vegada es tingui aprovat el pressupost municipal de forma definitiva, també al maig, es posaran en marxa els tràmits perquè abans de l’estiu se signi el conveni amb Adif. Això assegurarà la inversió prevista de 3,8 milions d’euros que faci realitat la finalització del canal del Gorg.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí