El nou Megane E-Tech arriba a Badalona amb una driving experience oberta a tothom

  0

  Per a tu, que ets una persona amb la mirada al futur. Que vols gaudir de dissenys sostenibles i innovadors, sense renunciar a la seguretat i a la qualitat. Justament per a tu, Renault ha reinventat el seu model insígnia, fent-lo 100% lliure d’emissions. I la marca vol que el provis i deixis enrere qualsevol dubte: el futur és elèctric i ja és aquí.

  El primer SUV

  El nou Megane E-Tech és l’elèctric 2.0 de Renault. Un model basat en una plataforma específica per a elèctrics, la CMF-EV, que compta amb una moderna bateria refrigerada per líquid i de fins a 60 kWh de capacitat neta, un bon empaquetament de tots els elements mecànics i de climatització i suficient espai lliure com per oferir un habitacle espaiós i clar. El primer SUV elèctric de Renault ja ha sortit al mercat a Espanya i és una de les apostes més serioses de la marca francesa per convèncer els usuaris que busquin un cotxe elèctric. Estem davant d’un model més compacte que l’actual, amb una distància entre eixos generosa i diverses configuracions fins a 218 CV.

  El nou Megane és una berlina que promet una autonomia de fins a 470 quilòmetres i arriba molt ben dotat de tecnologia amb la incorporació d’OpenR, un nou sistema desenvolupat amb Google i basat en Android Automotive OS.

  Prova el cotxe a Badalona

  El pròxim dijous 21 de juliol, 12 persones podran provar el cotxe al concessionari Auser Badalona, fent una ruta pel Maresme de 9:30h a 13:30h. S’han de registrar en un simple formulari per poder guanyar el sorteig. El link del formulari és el següent.

  8 anys de garantia

  Les bateries estan garantides durant 8 anys o 160.000 quilòmetres. En cas de degradar-se per sota del 70%, Renault les canviarà gratuïtament. A més, la marca ofereix accés especial a la xarxa Mobilize Charge Pass, amb 2.600 punts de càrrega a Espanya. El model E-TECH EV40 està disponible des de 35.200 euros sense tenir en compte els ajuts, mentre que la versió amb 60 kWh de bateria i més potència es podrà adquirir des de 41.700 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí