El nou videomarcador de l’Olímpic, a punt

  0
  47
  En els darrers dies s'han estat fent proves per deixar-ho tot a punt.

  L’Olímpic estrenarà aquest dissabte en el partit contra el Breogán el nou videomarcador central. L’estructura, amb quatre pantalles de grans dimensions (7 metres d’amplada per 4 d’alçada), permetrà millorar l’experiència dels aficionats que vagin al pavelló i està patrocinat per l’empresa Juvé&Camps, que es converteix en un dels patrocinadors oficials del Club. Durant tota la setmana s’han estat fent proves perquè tot estigui a punt i els jugadors verd-i-negres han enregistrat diverses imatges que s’utilitzaran durant els partits.

  Equipat amb la tecnologia Mondo Smart Systems i sostingut per una estructura de quatre tones de pes, el nou marcador és un gran cub central equipat amb quatre pantalles led de 7×4 metres cadascuna. El videomarcador es completa amb un banner led continu que circumval·la la seva part inferior.  L’aposta per la tecnologia led es reforça amb dues pantalles de 6×1 metres cadascuna, situades en els fons del pavelló, i de marcadors de possessió led situats sobre les cistelles.

  Els jugadors, brindant amb Juve&Camps. / Penya.com

  El nou videomarcador s’emmarca dins de tota una sèrie de millores que el club està portant a terme a l’Olímpic. S’han arreglat els vestidors, es renovarà tota la il·luminació i sobre la taula també hi ha la possibilitat que els seients deixin de ser de color blanc i passin a ser verd-i-negres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí