El pàrquing del Viver acull una mostra de la Penya Fotogràfica de Badalona

  0
  Expo fotografia aparcament El Viver.JPG

  05/11/2014 – L’espai que està habilitat com a zona d’exposicions a l’aparcament de l’edifici municipal El Viver acull una nova exposició fotogràfica organitzada per la Penya Fotogràfica de Badalona.

  L’espai que està habilitat com a zona d’exposicions a l’aparcament de l’edifici municipal El Viver acull una nova exposició fotogràfica organitzada per la Penya Fotogràfica de Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la societat municipal Engestur.

   

  La mostra, que porta per títol Exposició B&N i es podrà veure fins al proper mes de desembre, recull diverses fotografies en blanc i negre, de temàtica diversa i fetes pels socis de la Penya Fotogràfica de Badalona.

   

  El conseller delegat d’Engestur, Tomàs Vizcaíno, ha explicat que “aquesta mostra, que ve precedida per l’èxit de públic de la primera exposició amb l’assistència d’uns 2.000 visitants, consolida la intenció que té l’empresa de deixar aquest espai de l’aparcament com a zona permanent per a exposicions”. “La programació que s’està preparant inclou una futura mostra sobre els 40 anys del Filmets Badalona Film Festival i una altra sobre imatges antigues de Badalona en col·laboració amb el Museu de Badalona”.