El passeig Marítim tornarà a ser escenari del Primavera Pop dels 40 Principals

  0
  33
  primavera pop.jpg

  04/04/2015 – El passeig Marítim serà l’escenari de l’esdeveniment el proper el dissabte 23 de maig. 

  Badalona tornarà a ser aquest mes de maig una de les dues seus que la cadena musical 40 Principales ha escollit per celebrar el seu cada cop més clàssic Primavera Pop, un festival a l’aire lliure ple de grans noms i artistes. El passeig Marítim serà l’escenari de l’esdeveniment el proper el dissabte 23 de maig. Així ho ha anunciat fa uns dies l’emissora de ràdio, encara que no ha donat gaires més pistes i el cartell s’anirà coneixent durant les properes setmanes.

   

  Abans de Badalona, el Primavera Pop farà la seva primera aturada al Palau de Vistalegre de Madrid, el divendres 22. De moment, confirmades les actuacions del grup Amelie, del debutant irlandès Calum Heaslip, la mexicana Sofia Reyes i la revolució finesa Benjamin Peltonen. 21 artistes en total van actuar l’any passat al passeig Marítim de Badalona, que es va omplir de milers d’espectadors.

   

  El festival Primavera Pop va néixer l’any 2010 amb un concert a València en el qual va actuar Amaia Montero com a cap de cartell. Des de llavors, altres figures del món de la música com Enrique Iglesias, Pablo Alborán, Lady Gaga Maldita Nerea i Dani Martin han actuat en aquest fòrum musical.