El pla d’Albiol de pujar-se els ingressos i crear el càrrec de portaveu suplent de més de 50.000€ no surt endavant

  0
  62

  La primera sessió de ple extraordinària de l’Ajuntament de Badalona ha tingut lloc avui al matí i aquesta ja ha donat què parlar.

  L’alcalde Xavier García Albiol volia portar endavant una nova proposta que consistia en pujar els ingressos de regidors i assessors. El govern del PP volia aprovar un augment de dietes, tant pels regidors del mateix govern com de l’oposició. D’unes dietes d’uns 22.000 euros es volia augmentar fins als 38.500 euros. Una proposta a la que els partits de l’oposició ja anunciaven que no donarien suport, ja que aquesta, segons ells, hauria significat que l’alcalde de Badalona, que cobra uns 96.000 euros anuals com a diputat provincial del PP a la Diputació de Barcelona, ara s’hi hagués afegit 38.500 euros per dietes. Un total de 134.000 euros anuals de salari.

  Una nova mesura de la que, segons els populars, només s’anaven a beneficiar el regidor de Sanitat, Ramón Riera, i el de Serveis Socials, Miguel Jurado, tots dos jubilats i als que no se’ls pot concedir salari si no renuncien a la pensió.

  Finalment, l’aprovació d’aquest punt del dia va estar retirat, tal i com va anunciar el PSC el dijous al vespre.

  A més, l’alcalde també ha plantejat atorgar 56.000 euros als portaveus adjunts dels grups municipals. Una nova figura a Badalona que, finalment, no s’ha propiciat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí