El Ple badaloní aprova cedir les dades del padró per a la consulta per la independència

  0
  10
  Ple ordinari de gener.JPG

  31/01/2014 – Tots els grups municipals –inclòs el PSC- i el regidor no adscrit, David Gómez, exedil ‘popular’, van votar una moció, que només va comptar amb la negativa del govern del PP, per “posar a disposició de la Generalitat de Catalunya les dades del padró".

  El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha donat aquesta setmana una nova mostra de la seva postura favorable a celebrar la consulta per la independència. Tots els grups municipals –inclòs el PSC- i el regidor no adscrit, David Gómez, exedil ‘popular’, van votar una moció, que només va comptar amb la negativa del govern del PP, per “posar a disposició de la Generalitat de Catalunya les dades del padró i els instruments necessaris, en el cas que se sol·liciti, per a la celebració de la consulta d’acord amb el marc legal aprovat”.

   

  L’acord d’ahir, impulsat pel grup de CiU, insta el govern local a facilitar les dades del padró i els instruments que els ajuntaments activen per a la celebració de qualsevol procés electoral en el cas que la normativa que empari la consulta ho estableixi.

   

  L’alcalde Garcia Albiol va argumentar el vot negatiu del PP apuntant que la potestat per cedir les dades del padró la té l’Estat, que és qui ho ha de sol·licitar, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades.